Forrygende uge for hele familien

Temaet for FC2 2018 er ”Fællesskab”.

Som kristen i hverdagen knytter vi til i forskellige fællesskaber. Vores familie, vores menighed, børneklub, juniorklub, teenklub, Gospelkids, i skolen, på arbejdspladsen og mange andre steder.

Nogle gange oplever vi et fedt fællesskab, andre gange synes vi, at de andre kan være svære at forstå og udfordrende at være sammen med.

På FC2 2018 ønsker vi at sætte fokus på glæder og udfordringer i fællesskabet. Hvordan får vi det bedst mulige frem i vores fællesskaber og hvordan får vi noget godt ud af vores fællesskaber – på tværs og på trods af vores forskelligheder.

Børnemøderne foregår i det store telt – det eneste sted, der er plads til alle børnene. Her står vores fantastiske børneteam klar til at tage imod børnene og give dem nogle festlige formiddage med fællesskab, sang og bibelfortælling.

Juniorteamet står klar til at byde alle juniorerne velkommen på trekanten. Her kører de deres eget løb med bibeltimer, løb, skøre påhit og ikke mindst pladsen sejeste band.

 

Teenagerne mødes også til udfordrende arrangementer, turneringer og bibeltimer i deres helt egen tilbagelænede stil i pladsens fedeste sofahjørne.

Se mere på hjemmesiden og på Facebook.