MTC – Mørkholt Teen Center

MTC er en fantastisk bibelcamping for teenagere på Mørkholt Strand Camping, og det bliver helt sikker en forrygende uge med masser af interessant indhold og anderledes aktiviteter.

På MTC er der plads til at slappe af og hygge med vennerne, men samtidig – og det er vigtigt! – vil vi bruge tid på at finde ud af mere om, hvem Jesus er, og hvad det er, han har gjort for os.

Lovsangen er en af de steder, hvor vi sammen kan prise Jesus. Vi har et fantastisk lovsangband, der vil lede lovsangen til alle  møderne, og vi vil også have nogle helt særlige lovsangsaftner i løbet af ugen.

Lederne på MTC har et klart ønske om at bruge tid med deltagerne og udfordre dem på forskellige måder. Det kan handle om skøre aktiviteter, men vi vil også gerne bruge tid på at tale om store spørgsmål om troen og livet. Derfor vil spændende seminarer, seriøse samtaler og skøre sketches være en vigtig del af MTC.

"Særligt til forældre:
Det er langt fra alle deltagere på MTC, der har deres forældre boende på campingpladsen, og det er heller ikke nødvendigt (selvom I skal være meget velkomne!). Vi ledere vil gøre vores bedste for, at hver enkelt deltager bliver set og inkluderet i fællesskabet og de aktiviteter, der foregår i løbet af ugen. Hvis I har spørgsmål, så kontakt ugeleder Daniel Præstholm."

Læs mere på bibelcampingmørkholt.dk og mtc.imu.dk eller på facebook.com/mtcimu

Kontaktperson: Daniel Præstholm. Mail: daniel(at)imu.dk

Tlf. 22 45 54 60