Slagmarken

 

Vidste du godt, at vi er under angreb? Vidste du godt, at Satan tæppebomber os hver dag? Rolig nu, du skal ikke panikke, for vi har verdens bedste strateg på vores side: vores Fader i himlen. Temaet for årets UngCamp er ”Slagmarken”. Vi lever netop i en verden, hvor Satan angriber os, og derfor skal vi være forberedt! Denne uge vil fokusere på at udruste os til tjenesten i Guds regimente. Vi vil se på, hvordan vi hver især er specialiseret i tjenesten, og hvordan vi hver især skal bruges. Sejren er vundet! Men vi kæmper stadig. Glæd dig til en spændende og udfordrende uge!

Vi vil gennem hele ugen se forskellige sider af Jesus-soldatens træning og udrustning som specialstyrker! Tør du tage udfordringen op og melde dig til?

UngCamp er for dig, der er 18+. UngCamp er en uge med Jesus i centrum. Traditionen tro holder vi igen i år vores vilde og nervepirrende succes: Mørkholt Grand Prix, der er et sæbekasseløb af dimensioner!

På UngCamp keder man sig aldrig. Caféen er en perfekt mulighed for at slappe af i godt selskab i en god sofa, mens man måske nyder nogle af caféens lækre snacks.

Noget helt unikt er også det helt særlige spor, UngFamilieCamp, - senaftens-seminarer for jer, der er par eller børnefamilie.

Mød os på www.facebook.dk/morkholtuc

Vi glæder os til at se dig!

 

 

Vi ses!