UNO er Indre Missions arbejde for singler

- et fællesskab i Kristus til tro og til liv.

På UNO camp er der gode muligheder for at skabe nye relationer og venskaber og blive åndeligt udrustet og fornyet.
Som single kender du måske udfordringen: hvor og med hvem skal jeg nu holde min sommerferie i år? UNO er et godt tilbud! Vi kan varmt anbefale at vælge UNO camp 2017 – det skal opleves!
På UNO camp kan du holde ferie sammen med andre i samme livssituation, blive opbygget og fornyet i troen gennem forkyndelsen, bibeltimer, bøn og lovsang. Eftermiddagen er til fri disposition, men der bliver mulighed for gåture, strandtur, spil, kaffe-snakke-samvær og andre aktiviteter – alt efter hvad man har lyst til.
Vi spiser alle måltider sammen og hjælper hinanden med det praktiske. Du kan bestille en hytteplads eller selv sørge for indkvartering i f.eks. telt eller campingvogn.
UNO camp er for singler ml. 25 – 60 år og tilmelding er en forudsætning for at deltage, se nærmere herom i programmet der kommer på hjemmesiden.
Tirsdag bliver der besøgsdag, her er alle er meget vel-komne til at besøge årets UNO camp - uanset civilstand og alder.

Ugens TEMA: LEV LIVET

Vi glæder os til at byde Kurt Hjemdal velkommen som medvirkende på UNO camp. Kurt er født i Danmark, men har boet hele sit voksne liv i Norge, hvor han har været bibelskolelærer og -forstander, forlagsdirektør og sognepræst.

Kurt skriver: - jeg ser frem til at være med på UNO camp og glæder mig til fællesskabet, samtalerne og til at forkynde for jer. Jeg beder om at det må føre til åndelig fornyelse og personligt afklaring i vigtige spørgsmål for jeres liv og tjeneste.

 

 

Se programmet for ugen.

Kontaktperson: Ester Langbo Nørby. Tlf. 25564466

Se mere om UNO-arbejdet her.