Velkommen til Bibelcamping for alle.

Det er med glæde og forventning, at vi nu kan præsentere jer for årets program. Og der er rigtig meget at glæde sig til. Ferie, hygge og samvær kombineret med bibeltimer, aktiviteter, caféaftner og spændende foredragsholdere.

Vi håber, I vil tage godt imod de enkelte programpunkter.

Duften af Gud. Hvad er det? Kundskaben om Gud er som en duft. Duften af liv, frihed og glæde. Paulus skriver, at den kristne menighed er Kristi vellugt for Gud blandt dem, der frelses. Vi ønsker, at hele ugen må dufte af Gud. Dufte skærper appetitten og giver lyst til mere. Vi ønsker, at du får en duft af Herren og at din appetit for ham vækkes og skærpes. Duft til Gud, så kommer du også til at dufte godt.

Mange har taget ansvar. Udvalget bag ”Bibelcamping for alle” har fået flere ressourcer. Og det afspejles tydeligt i programmet. Der er i år flere programpunkter at vælge imellem. Og vi tror og håber, at der er noget godt at hente for alle.

Børnemøderne ledes igen af nogle af de deltagende campister. Glæd jer til igen at møde Grace Girl og Mercy Man.

Juniortemaet har fået ny ledergruppe. Så juniorerne kan se frem til flere samlinger.

Præsentation af nogle af de medvirkende:

Bibeltimerne holdes i år af to danskfødte nordmænd.

Ejgil Nielsen. Ejgil har tidligere været ungdomskonsulent og missionær i IM. Nu bor han i Drammen, hvor han arbejder som miljøterapeut.

Kurt Hjemdal. Kurt bor i Grimstad og er nu pensionist. Han har tidligere været for rektor på Bibelskolen i Grimstad, forlagsdirektør for Luther Forlag og præst i Den norske Statskirken og i Normisjon.

Fritidsforkynder i IMU, Filip Fyhn medvirker ved lovsangsaftenen mandag. Lovsangen er et fælles arrangement med Mørkholt Teen Center.

Pastor Gert Nicolajsen medvirker igen i år som præst ved søndagens gudstjeneste.

Tryllekunstner Kenneth Baun medvirker ved familieaftenen søndag.

Indsamlingsbanko mandag eftermiddag. Her får du mulighed for at vinde en af de mange flotte gevinster, som er blevet sponseret. Tak til sponsorerne. Banko er med til at skaffe midler til afholdelse af bibelcampingen. Så kom og støt op.

Vibeke Sode Hjorth, leder af ”AdamogEva.dk” medvirker med to spændende oplæg onsdag eftermiddag. De kan høres uafhængigt af hinanden.

1. oplæg: Homoseksualitet - hvad siger Bibelen og hvad siger jeg?

Børn har måske en homoseksuel pædagog i børnehaven, eller en af lærerne fortæller om sin regnbuefamilie. Hvad siger Bibelen egentlig om homoseksualitet, og hvordan taler jeg med børn om det? Det bliver konkret og med eksempler fra deltagernes dagligdag.

2. oplæg: Ciskøn, transkøn eller ...

Medierne vrimler med betegnelser for køn, og det kan være svært at bevare overblikket og fodfæstet. Vi ser på definitionerne og dykker ned i, hvorfor det er helt fint og godt at fastholde, at der kun findes to køn. Ud fra konkrete eksempler arbejder vi med, hvordan vi gør børn trygge midt i den forvirrende kønssnak.

Journalist og forfatter Charlotte Røth medvirker torsdag eftermiddag med foredraget ”Glæden og styrken ved at møde Jesus”. Charlotte Røth er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole, 1987, og forfatter til en række journalistiske og tabuenedbrydende bøger. Hun debuterede i 2015 med bogen ”Jeg mødte Jesus”, som handler om hendes eget overraskende møde med Jesus i et sakristi i byen Úbeda i Spanien.

Bibelvandringerne ledes igen i år af forkynder Brian Madsen. Vi mødes ved den store flagstang. Bibelvandringen søndag eftermiddag: Duften af liv. Bibelvandringen tirsdag aften: Duften af brød.

Vi håber, at vi alle kommer til at mærke duften af Gud gennem samværet med hinanden og ved at deltage i de mange forskellige programpunkter.Vi ses.

Udvalget:                                                                     

Frank Fyhn, Emil Schousboe, Anita Hove, Bjarne Gamborg, Camilla Bjerregaard, Margrete Jensen og Brian Madsen 

Ugeleder:  Frank Fyhn, Tlf. 6128 8284  Mail: frank.f@indremission.dk