Aflysning af Bibel Camping for alle 2020 - som vi kender det.

Det er langt fra med vores gode vilje, at vi hermed meddeler, at årets Bibelcamping for alle på Mørkholt d. 18-25 juli er AFLYST på grund af COVID-19. Med baggrund i regeringens udmelding d. 21. april om, at forsamlinger på over 500 deltagere ikke må afholdes, vælger vi at aflyse BC for alle som vi kender det.

Der bliver ikke lavet noget alternativ program på Mørkholt i uge 30.

Vi har i udvalget været samlet, og drøftet hvad vi kunne gøre, og er blevet enig om, at vi ikke tør tage ansvaret i forhold til smittefaren, af covid-19.

Der bliver arbejdet på at lave en pakke med 6 børnemøde og en pakke med 6 juniormøder som kan hentes fra DFS’s hjemmeside, til at tage med på Mørkholt i uge 30.

Følg med på DFS’s hjemmeside, her kommer de når de er færdig.

Angående plads på Mørkholt Strand Camping

Vi vil meget gerne opfordre jer til at campere på Mørkholt Strand Camping, og det vil være en stor hjælp for Mørkholt, hvis I stadig kommer i ugen.

Alle, som har reserveret plads eller hytte i sommeren, har betalt et depositum, og efter lovgivningen skal Mørkholt Strand Camping ikke tilbagebetale sådan et depositum, da campingpladsen stadig er åben og pladsen kan benyttes. Mørkholt tilbyder dog, at de gæster, som ikke vil benytte campingpladsen i denne uge, kan overføre deres depositum til en ny booking i året 2020, men ikke bruge det på en eksisterende booking.

Kontakt Mørkholt Strand Camping for nærmere info:

Tlf.: 75 95 91 22

E-mail: info(at)morkholt.dk

Mørkholt Strand Camping lever op til retningslinjerne fra sundhedsstyrelsens anbefalinger.

På vegne af udvalget for Bibel camping for alle

Ugeleder Frank Fyhn.