Mørkholt Strand Camping 16. – 22. juli 2022

Velkommen til Bibelcamping for alle. I år kan vi samles uden restriktioner og vi glæder os helt vildt. Glæder os til at være sammen, holde ferie sammen, hygge sammen samtidigt med at vi får mulighed for åndelig fornyelse. Det bliver så godt.

Se vores velkomstfolder.

Ind i lyset. Det er årets tema. Lyset er et gennemgående tema i Bibelen. Det første Gud skabte var lyset, og Jesus er verdens lys. Vi inviteres ind i Guds virkelighed – ind i hans lys. Det varmer, skaber liv og håb, og det hjælper os til at få skidtet ud af vore liv.

Der er, hvad der er. Det har vi gjort til et særkende for vores bibelcamping. Ikke fordi vi ikke kunne hente flere ressourcer ind, men fordi vi tror på, at ressourcerne er blandt campisterne på pladsen. Det vil du især opleve til vore aftensamlinger, som tilrettelægges, ledes og gennemføres af deltagende campister. Om formiddagen har vi hentet ressourcer udefra til bibeltimerne for de voksne.

Vi har brug for din hjælp. Børnemøderne ledes igen af nogle af de deltagende campister. Glæd jer til igen at møde Grace Girl og Mercy Man. Men vi mangler ledere til juniorerne. Vi har forsøgt i øst og vest. Men det er ikke endnu lykkes at samle et lederteam. Vi har brug for din hjælp. Juniorerne har brug for din indsats og de fortjener det. Står vi sammen om opgaven, vil det lykkes. Det er vi overbevist om. Tak om du hurtigst muligt vil kontakte os.

Ugeprogrammet

Ugeprogrammet kan blive justeret undervejs. Og vi har endnu ikke programsat juniortræf om eftermiddagen og om aftenen, men vi håber på, at der bliver forskellige samlinger for juniorerne i ugens løb. Se ugeprogrammet her.

Ugeleder

Frank Fyhn  Tlf. 6128 8284  Mail: frank.f(at)indremission.dk