Aflysning af FC2 2020

Det er langt fra med vores gode vilje, at vi hermed meddeler, at årets FC2 på Mørkholt d. 4. til 10. juli er AFLYST på grund af COVID-19. Med baggrund i regeringens udmelding d. 21. april om, at der i bedste fald kan åbnes op for at samles max 500 personer til sommerens arrangementer, ser vi os nødsaget til at aflyse afholdelsen af FC2 2020. Læs desuden IM's egen udmelding her, som også blev udsendt d. 21. april.

Udvalget har også besluttet, at vi vil se på, om der kan laves et alternativt tilbud, som kan erstatte noget af det, vi havde glædet os til at være sammen med jer om på FC2. Hvad dette kunne være, kan vi ikke sige på nuværende tidspunkt, da en projektgruppe først skal i proces omkring dette i den kommende tid. Dog ligger det fast, at der ikke vil blive tale om, at vi arrangerer nogen form for fysisk møde i hverken telte eller til fælles sportsarrangementer eller andre events. Det, der kan komme på tale er noget, der vil kunne streames i en eller anden form.

Angående plads på Mørkholt Strand Camping

Selv om FC2 2020 er aflyst fysisk, er I stadig meget velkomne til at campere på Mørkholt Strand Camping, og det vil være en stor hjælp for Mørkholt, hvis I stadig kommer i ugen.

Alle, som har reserveret plads eller hytte i sommeren, har betalt et depositum, og efter lovgivningen skal Mørkholt Strand Camping ikke tilbagebetale sådan et depositum, da campingpladsen stadig er åben og pladsen kan benyttes. Mørkholt tilbyder dog, at de gæster, som ikke vil benytte campingpladsen i denne uge, kan overføre deres depositum til en ny booking i året 2020, men ikke bruge det på en eksisterende booking.

Mørkholt Strand Camping lever op til retningslinjerne fra sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Kontakt Mørkholt Strand Camping for nærmere info:

Tlf.: 75 95 91 22

E-mail: info(at)morkholt.dk

Vi håber, at vi ses på FC2 i 2021, hvor vi vil gøre alt for, at vi kan være sammen "som vi plejer"!

På vegne af FC2 udvalget

Ugeleder Gitte Rasmussen.