Bibeltimer og aftenmøder

En vigtig del af MTC er fællesmøderne, hvor vi i fællesskab vil se nærmere på, hvem Gud er. Alle møderne er planlagt af lederne på MTC, og de er derfor målrettet lige netop dig. Møderne vil være fyldt med forskellige elementer. Der vil både være forkyndelse, lovsang, bøn, drama, samtale og meget mere.

Cafe

Fælleskabet er for fedt på MTC, og derfor vil der hver aften være liv og glade dage i vores café. Her kan du hænge ud med vennerne eller møder nye mennesker. Der vil være alt muligt lækkert at spise, og de fleste aftener vil der også være koncerter eller andre aktiviteter i caféen. Det bliver for vildt!

Extended

MTC er ikke bare camping, det er bibelcamping. Derfor vil der hver eftermiddag være mulighed for at dykke ned i Bibelen og undersøge, hvad det egentlig er, der står i bogen. Det vil ske på mange forskellige måder. Det kræver ingen særlige evner for at kunne deltage. Tag din bibel i hånden, og se hvad der sker.

Lovsang

Det er fedt at lovsynge og tilbede Gud sammen, og derfor vil vi også bruge god tid på det på MTC. Vi har et fantastisk lovsangsband, der vil lede os i lovsangen både til møderne, men også til lovsangsaftnerne, hvor vi vil give den gas og prise Gud

Samtale

Livet er nogle gange mere kompliceret, end vi synes er fedt. Derfor kan det være dejligt at tale med andre, om de ting, der fylder og udfordrer os. Det vil vi gerne give plads til på MTC, og derfor står lederne til rådighed for samtaler under alle møderne, men også bare i løbet af dagen. Vi vil så gerne tale med jer, om det der fylder.