Pinsecamping 29.maj - 1. juni 2020 er aflyst

Det er langt fra med vores gode vilje, at vi hermed meddeler, at årets Pinsecamping på Mørkholt d. 29. maj -1. juni er AFLYST på grund af COVID-19. Med baggrund i regeringens udmelding d. 21. april om, at der i bedste fald kan åbnes op for at samles max 500 personer til sommerens arrangementer, ser vi os nødsaget til at aflyse afholdelsen af Pinsecamping 2020. Læs desuden IM's egen udmelding her, som også blev udsendt d. 21. april.

Angående plads på Mørkholt Strand Camping

Selv om Pinsecamping 2020 er aflyst fysisk, er I stadig meget velkomne til at campere på Mørkholt Strand Camping, og det vil være en stor hjælp for Mørkholt, hvis I stadig kommer i ugen.

Alle, som har reserveret plads eller hytte i sommeren, har betalt et depositum, og efter lovgivningen skal Mørkholt Strand Camping ikke tilbagebetale sådan et depositum, da campingpladsen stadig er åben og pladsen kan benyttes. Mørkholt tilbyder dog, at de gæster, som ikke vil benytte campingpladsen i denne uge, kan overføre deres depositum til en ny booking i året 2020, men ikke bruge det på en eksisterende booking.

Mørkholt Strand Camping lever op til retningslinjerne fra sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Kontakt Mørkholt Strand Camping for nærmere info:

Tlf.: 75 95 91 22

E-mail: info(at)morkholt.dk

Vi håber, at vi ses på Pinsecamping 2021, hvor vi vil gøre alt for, at vi kan være sammen "som vi plejer"!

Kontaktperson:

Morten Nielsen, mail: mortennielsen(at)ordetogisrael.dk, tlf. 6063 8507