Seniorcamping 2

Sommerferien er snart slut; de mindste sendes i daginstitutioner og børnene sendes i skole. For andre begynder arbejdslivet igen. Sådan må det være!

MEN ikke for os, der skal på Seniorcamping 2 :-) Nu er der tid til ro og  fordybelse i dele af Guds ord, samtale, deling af livshistorier med jævnaldrende. 

Seniorcamping er en årlig begivenhed på Mørkholt Strandcamping, hvor det i denne uge er specielt designet til seniorer. Programmet er typisk fyldt med bibelstudier, andagter, gudstjenester, og foredrag af gæstetalerere eller workshops om relevante emner. Derudover er der typisk gruppeaktiviteter, såsom vandreture, udflugter eller spil, som alle kan deltage i.

Socialt samvær spiller også en stor rolle på Seniorcamping på Mørkholt Strandcamping, og der vil være muligheder for at møde nye mennesker og skabe venskaber. Der vil også være sociale arrangementer, såsom en velkomstreception, festaften med fællesspisning, som er åbne for alle deltagere.

Der vil være tid til personlig refleksion og hvile i programmet, og deltagerne vil også have mulighed for at udforske det lokale område.

I cafeteriet på Mørkholt Strandcamping vil der være mulighed for at købe velsmagende tilberedt mad, som kan spises sammen med andre i cafeteriet eller udenfor under parasollerne, hvis vejret tillader det.

Målet med Seniorcamping på Mørkholt Strandcamping er at skabe en meningsfuld og givende oplevelse for seniorer, hvor de kan fordybe sig i deres tro, skabe relationer og have det sjovt

For mere info: se vores hjemmeside: www.seniorcamping2.dk 

Målgruppen: 60+, men alle er velkomne :-)

 

Du kan også hente programmet her