UNO er Indre Missions arbejde for singler - et fællesskab i Kristus til tro og til liv. På UNO camp er der gode muligheder for at skabe nye relationer og venskaber og blive åndeligt udrustet og fornyet.

Som single kender du måske udfordringen: hvor og med hvem skal jeg nu holde min sommerferie i år? UNO er et godt tilbud! Vi kan varmt anbefale at vælge UNO camp 2020 – det skal opleves! 

På UNO camp kan du holde ferie sammen med andre i samme livssituation, blive opbygget og fornyet i troen gennem forkyndelsen, bibeltimer, bøn og lovsang. Eftermiddagen er til fri disposition, men der bliver mulighed for gåture, strandtur, spil, kaffe-snakke-samvær og andre aktiviteter – alt efter hvad man har lyst til.

Vi spiser alle måltider sammen og hjælper hinanden med det praktiske. Du kan bestille en hytteplads eller selv sørge for indkvartering i f.eks. telt eller campingvogn.

UNO camp er for singler ml. 25 – 60 år og tilmelding er en forudsætning for at deltage, se nærmere herom i programmet, der kommer på hjemmesiden.

Medvirkende:

Ikke alt er på plads endnu - men vi ved, at Kurt hjemdal fra Norge medvirker.

Besøgsdag. Tirsdag er besøgs- og gæstedag, her er alle er meget velkomne til at besøge årets UNO camp - uanset civilstand og alder.

Program for ugen kommer på:

www.uno.indremission.dk

 Kontaktperson: Ester Langbo Nørby.

tlf. 2556 4466, mail: e.langbo(at)gmail.com